Cikkek

Home / Cikkek
A Ford SYNC 3 és a Waze

A Ford SYNC 3 és a Waze

Alkalmazás, Autó
– Petya72 írása –    Elkészült és hivatalosan, nyilvánosan is elérhető a Ford és a Waze együttműködésében fejlesztett megoldás, ami az iPhone felhasználóknak is lehetővé teszi, hogy a Waze navigációt használják az autóba épített gyári kijelzőn. Ez azért fontos hír, mert a Ford már korábban is támogatta az Android Auto és Apple CarPlay megoldásokat. Az Android Auto csak Android telefonokon érhető el – igaz ez támogatja, hogy a felhasználó a Google Maps vagy a Waze alkalmazást használja navigációra –, az Apple CarPlay viszont kizárólag az Apple Maps használatát engedélyezi. Ez utóbbi pedig a mai napig nem véletlenül nem túl népszerű navigációs alkalmazás. A Ford Sync 3 azonban támogatja az Applink protokollt, ami lehetővé teszi, hogy mobil alkalmazások közvetlenül kommunikáljanak az autóval, és ma már vannak is ilyen alkalmazások, igaz még…
Bővebben
Minden megvan, mehetünk?

Minden megvan, mehetünk?

Autó, wazer
"Minden megvan, mehetünk." mondja Csilla, és milyen igaza van. De biztos megvan minden? Nézzük át együtt. Beköszöntött a hűvösebb idő, és bár a nyári abroncsok lecserélésén már túl vagyunk, másra is érdemes odafigyelni indulás előtt, amikor közelednek a fagyok. (tovább…)
Bővebben
Waze konferenciákon jártunk

Waze konferenciákon jártunk

Közösség, Partnerek, wazer
Az elmúlt hetekben bejártuk Tolnát-Baranyát, nevezetesen New Yorkban és Tel-Avivban találkoztunk Waze partnerekkel és térképszerkesztő társainkkal a világ minden tájáról. A két társaság meglehetősen különböző, a két konferencia is más volt, íme a beszámolónk! (tovább…)
Bővebben
M3 metrófelújítás

M3 metrófelújítás

wazer
Mint azt már sokan tudjátok, idén november elején, egész pontosan 2017. november 4-én nagy munka kezdődött az M3 metrófelújítás kapcsán. (tovább…)
Bővebben
Scroll Up