Hirdesd a céged a Waze-ben

Home / Hirdesd a céged a Waze-ben

Hirdetések, reklámok

A Waze alkalmazásban a cégek alapvetően három formában tudnak megjelenni

1. a térképen hozzáadott helyként

nem reklám, hanem “Hely” (POI)

Hirdetés

2. kisebb cégek helyjelző pinekkel (reklám önálló költségvetéssel)

reklám önálló költségvetéssel, önkiszolgáló felületen szerkeszthető tartalommal

3. nagyobb cégek, márkák egyéni testre szabott formában

közvetlenül a Waze központ menedzseli a hirdetéseket

1. Térképen hozzáadott hely

Ahhoz, hogy ezt megtedd, csak vedd elő a telefonodat az üzlet/cég/hely előtt, indítsd el a Waze-t, majd a jobb gombra kattintva válaszd a “Hely” gombot. Készítsd el a képet, add meg a hely adatait, és készen is vagy.

Ha a fentiekkel nem boldogulsz, vagy bármi problémát tapasztalsz (hibás adatok a leírásban, rossz helyre mutat a keresési találat, stb.), keress meg minket, szívesen segítünk neked.

2. Kisebb cégek egyéni hirdetése

A hirdetés a Waze térképén fog feltűnni, egy helyjelző pin segítségével. A hirdetést testre szabhatod, te adod meg a logót, a hirdetés szövegét. A hirdetés a keresési találatokban is kiemelt helyen jelenik meg az alkalmazásban, valamint a térképen mindenki számára látható lesz. Ha valaki a helyjelzőre kattint, részletesen tudja olvasni a hirdetést, elmentheti a helyet, vagy akár azonnal oda is navigálhat.

Ha ilyen hirdetést szeretnél, keresd fel a Waze hirdetői oldalát, ahol regisztráció (vagy belépés) után elkészítheted a saját hirdetésed. A hirdetés árazása megjelenés-függő, 1000 autósnál megjelenve 1$-ba kerül (az ár változhat), be tudsz állítani hirdetési keretet, megújulást, stb.

3. Nagy cégek, márkák hirdetései

Amennyiben csoportosan kezelnéd a hirdetéseidet, sok üzleted van, vagy üzlethálózatot hirdetnél, a Waze központilag kezeli a hirdetési kampányt. A hirdetés 4 formában jelenhet meg, helyjelző pinként, felülről beúszó hirdetésként, az üzlet helyére mutató nyíl formájában, illetve a keresési találatokban kiemelt helyen. Részletesebb információkért tekintsd meg ezt a prezentációt.

Hirdetés

Ahhoz, hogy ezt a megoldást válaszd, már szemmel látható marketing költségvetés szükséges, az ajánlatok 3-5000 USD / hó költségkeret felett indulnak, a legnagyobb, minden területre kiterjedő kampány 15.000 USD-ba kerül havonta.

Amennyiben ezt a megoldást keresed, ezen az oldalon tudod felvenni a központtal a kapcsolatot.

Scroll Up