Remek újdonságok a 4.31 Waze verzióban!

Home / Alkalmazás / Remek újdonságok a 4.31 Waze verzióban!

Nem alszanak a fejlesztők Tel-Avivban, az alkalmazás ismét frissült, és rendkívül hasznos újítások jelentek meg benne, többek között a fektetett mód sokat fejlődött!

Segítségkérés

 
A Segítségkérés jelentés almenükkel bővült, így mostantól megadhatjuk, hogy az úton lévőktől kérnénk segítséget, vagy rögtön a 112-t akarjuk tárcsázni. Ha a wazereket kérjük fel keringőre, megadhatjuk, hogy kifogyott az üzemanyag, defektet kaptunk, lemerült az akksi, egészségügyi problémánk adódott, vagy más problémánk van.
 


 
Értelemszerűen a Vészhívás funkcióval a 112-t tudjuk majd tárcsázni (egyelőre inaktív).
 

Hirdetés

Útvonal áttekintése

 
Ha van útvonalunk, és elmozdítjuk a kijelzőn a pozíciónkat, lent megjelenik egy sáv, amin láttok egy Áttekintés gombot. Ha erre rákattantok, megjeleníthetitek a teljes útvonalat. Az Aktuális pozícióra kattintva persze visszatértek a navigációs képernyőhöz.
 

 

Fektetett mód

Hirdetés

 
Elkezd jobban hasonlítani a Waze az Android Auto megjelenéshez (ironikus módon egyelőre csak az iOS verzióban), a következő kanyar sáv nem foglalja el a teljes képet, és ha megnyitod, továbbra is láthatod jobb oldalon az utadat. Az ÉVI sávra kattintva is változott az elrendezés.
 

 

 

 

Kanyarodás

 
Hangsúlyosabb lett a következő manőver megjelenítése, az útvonalon egy nyíl is jelzi, hogy mit kell tenned, így talán ritkábban fordul elő, hogy valaki elnéz egy fordulót. Ja, és ott figyel egy #wazewin is a képen. 🙂
 

 
Reméljük, nektek is tetszenek az újdonságok, nekünk nagyon!

Share
Scroll Up