Hétvégi rendezvények országszerte szept. 16-17

Home / Közösség / Hétvégi rendezvények országszerte szept. 16-17

Ha esetleg nem tudod, mit csinálj hétvégén, itt van néhány tipp, érdemes lehet kilátogatni!

BUDAPEST- Sétáló Kazinczy Utca

“Ismét eljött az idő, hogy teret adjunk a gyalogosoknak, bringásoknak, görkorisoknak, deszkásoknak és, hogy egy hatalmas utcafesztivál keretében kitessékeljük az autókat az utcából egy napra. Az idei év szeptemberi fesztiválja abból a szempontból rendhagyó lesz, hogy azt is meg szeretnénk mutatni, hogy a közösségi tereken belül elfér kicsiktől a nagyokig, gyerekektől az idősekig, bulizóktól a csendben levőkig mindenki.”
Rendezvény oldala

Részletekért kattints a képre!

 

BUDAPEST – Nemzeti Vágta

“Negyven ló hátán állva vágtáznak a legjobb ördöglovasok Több mint negyven dübörgő ló hátán, egyszerre fognak állva vágtázni a Győri Ördöglovas Iskola legjobbjai a Hősök terén szeptember 16-án az éjszakai tüzes show-ban. A világcsúcs kísérletnek számító egyedülálló produkcióra egy éve készülnek a győriek, hogy bemutathassák a szédítő előadást a tizedik Nemzeti Vágtán.”
Rendezvény oldala

Részletekért kattints a képre!

 

Hirdetés

SZÉKESFEHÉRVÁR – XIII. Lecsófőző Vigasság

“A székesfehérvári lecsófőző fesztiválon több mint hatszáz bográcsban, megszámlálhatatlan variációban rotyog a híres magyar ételklasszikus. Nemcsak az ötezer résztvevő, hanem az ugyanennyi érdeklődő számára is különleges élmény ez az ízes forgatag. Magyarország második legnagyobb főzőversenyén, amely már több mint egy évtizedes múlttal rendelkezik, megkóstolhatják, mit készít a királyok városának Lecsókirálya. A rendezvény közösségépítő jellege megkérdőjelezhetetlen: összehozza a baráti társaságokat, családokat, civil szervezeteket, döntéshozókat. A gasztronómiai eseményt színpadi műsorok, családi programok és kézműves kirakodóvásár színesíti.”
Rendezvény oldala

Részletekért kattints a képre!

 

BALATONFÜRED – Balatonman Füred Triatlon Fesztivál

“Az elvünk továbbra is az, hogy olyan versenyt szervezzünk, ahol mi is szívesen állnánk rajthoz, ennek megfelelően ami az előző években jó volt, azt megtartottuk, amin szükséges volt, azon változtattunk, és jó pár újdonságot is bevezettünk 2o17-re.”
Rendezvény oldala

Részletekért kattints a képre!

Ha van a közeletekben hasonló esemény készülőben,

töltsétek ki ezt az űrlapot,

Hirdetés

mi pedig megcsináljuk hozzá a lezárásokat, és az oldalon is közzétesszük!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Share
Scroll Up