Irány Rió, Irány az Olimpia!

Home / Alkalmazás / Irány Rió, Irány az Olimpia!

 

Öcsém, megyünk az olimpiára mi is!

Ha nem is, akkor is! És szurkoljunk közösen!
Waze Olympic Social HU

HAJRÁ, MAGYAROK!

Persze most biztos azt hiszed, hogy mindenféle olyan dolgot fogok írni, amit nem fogsz elolvasni. De igen, ezt el fogod.
Egyébként tudtad, hogy brazíliai waze közöség az egyik legöregebb és legnagyobb a világon? Persze most augusztusban a nyakukba fog szakadni a világ! Tudtad? 500 000 látogatóra számítanak Rióban! 
Ezt nem fogod elhinni! 800 ezer wazer rója az utakat havonta… És még nem utazott oda a rengeteg turista! Minimum félmillió turista, hogy helyben szurkoljon a sportolóknak.
Ez nagyon jó… majd nézegetem itthonról… Mármint a forgalmat. Persze a Waze vállalat is mindent meg fog tenni, hogy folyamatosan segítse a közlekedőket, hogy hol merre, és mire számíthatnak forgalomügyileg de különös tekintettel olimpiaügyileg. De hogy ki és mire számíthat, azt egy külön oldalon folyamatosan követheti majd mindenki. A http://www.waze.com/rio oldalon van a csoda, persze csak a szerencsések tudják majd helyben élvezni.
Öcsém, nagyon király! De mi a fenét csináljak… Itt megyek az úton, nyomom a vazét ezerrel és nézegessem térképen a riói olimpia forgalmát? Na ne…
Na majd én megmondom mit kell tenned…  Van edző hang a navigációs hangok között… Persze angol és portugál nyelven csak. Jó, van aki érti, akkor lehet használni! Ha meg nem érted, akkor is jó, mert minden előre nem gondolt helyre elvisz a vaze, mert nem érted mit mondott! Ez a felfedező üzemmód! Lehalkítva, kikapcsolt kijelzővel? Még izgalmasabb, hiszen azt sem tudod mikor érkezel meg. De… és itt a lényeg! Figyelsz Öcsém? Itt vagy még? Hogy te mit csinálj?

Csatlakozz a Magyar Szurkolói Csapathoz!!!! Mutatom hogy, leszek most a waze beállítás navigátorod! Akarod? De addigra már leírtam különféle szkrínsotokkal gazdagon illusztrálva…

Hirdetés

 

1. :D
1. Keresésben a nevedre..

2. :D
2. Csapatok

3. :D
3. Na mi? Látod ugye!

4. :D
4. De-de! Benne van!
Hirdetés

Ha mégis elszédültél volna, akkor… Na nem, olyan nem lehet!

Találkozunk az utakon, és Rá-rá hajrá, hajrá, MAGYAROK!

Share
Scroll Up