Ugyanaz a Waze, nagyobb képernyőn: Megjött a Waze Android Autóra

Home / wazer / Ugyanaz a Waze, nagyobb képernyőn: Megjött a Waze Android Autóra

Kértétek, hallgattunk rátok, most pedig bejelentjük: mától a Waze használható Android Autón.

Pontosan – mostantól a Waze segítségével navigálhattok az autó kijelzőjén, kormány-gombjain és más konzolra szerelt vezérlőin. Mindössze annyit kell tenni, hogy összekapcsoljátok az Android telefont az autó egy olyan USB portjával, amely támogatja az Android Auto szolgáltatást.

Hirdetés

A Waze közösség – a világ legnagyobb navigációs közössége – ott lesz a kocsiban veled (vagy legalább a képernyőn). Nem csak a leggyorsabb útvonalakat és a legfrissebb úti figyelmeztetéseket lehet megtalálni, hanem:

Hirdetés

  • Navigálj a kedvenc helyeidre, amiket előre beállítottál, csak egy koppintással – haza, munkahelyre és a kedvencekben található célokra.
  • Használd az “OK, Google” hangutasítást, hogy elmond a Wazenek az úticélt és gyorsabban haladj az úton.
  • Vizuális és hangos figyelmeztetéseket kapsz, hogy mi van előtted és megtaláld a leggyorsabb útvonalakat. Bónuszként élvezd a nagyobb térképet, a nagyobb nézetet a figyelmeztetésekkel, a veszélyekkel és még sok mással.
  • Hozzáférhetsz a személyre szabott Waze élményekhez a telefonodról az autó nagyobb képernyőjén.
  • Könnyen megnézheted az ÉVI panelt, ami mindent megmutat amire szükséged lehet útközben: az alternatív útvonalakat és a hangbeállításokat.
  • Segíts más Wazereknek az úton lévő események jelentésével.
 

 

Lássuk, mit kell tenned ahhoz, hogy hivatalos Android Auto használó Wazer legyél? Könnyű lesz, ígérjük.

1. Győződj meg róla, hogy a legfrissebb Waze verzió telepítve van a telefonodon.

2. Csatlakoztasd a telefonod vezetékes kábellel az autó USB csatlakozójához.

3. Válaszd a “Navigation App” lehetőséget a képernyőn és a Waze elindul, ha ez volt az utoljára használt navigációs alkalmazás. (Ha nem a Waze volt a legutóbb használt navigációs alkalmazás, érintsd meg a navigáció menüt a bal alsó sarokban és válaszd a “Waze” lehetőséget.)

4. Válassz egy utat a “Menü” menüpont megnyomása után a kedvencekből vagy használd a keresés mezőt a cím beírásához.

  • Hangvezérlés használata:
    Mond, hogy “OK Google, drive to [cím]” (vagy “home” vagy “work”) és a Waze megkezdi a navigációt.
    A kormánykeréken nyomd meg és tartsd lenyomva a mikrofon gombot néhány másodpercig az Android Auto mikrofon aktiválásához, és hangosan mond ki az úticélt.

Célunk, hogy segítsünk a Wazereknek elkerülni a torlódásokat a lehető legjobb vezetési élményt mellett. Kérjük, jelezd ha valamilyen hibát találsz. Szeretnénk értesülni bármilyen elképzelésről, hogy még jobbá tegyük a Waze-t az Android Auto-élményért. Keress minket a Facebookon, a Twitteren és az Instagramon. Ha többet szeretnél megtudni a Waze és az Android Auto újdonságairól, például az Android Auto integrálásához a telefonon, iratkozz fel a hírlevélre, hogy megkapd a Waze for Android Auto legújabb híreit.

Jó utat!

Share
Scroll Up