Árvíz! Árvíz! Árvíz! Árvíz! Árvíz! Árvíz! Árvíz!

Home / Közösség / Árvíz! Árvíz! Árvíz! Árvíz! Árvíz! Árvíz! Árvíz!

Sziasztok! Ugye észrevettétek ti is, hogy másról sem szólnak a hírek, csak a soha nem látott rekordokat döntő dunai árvizekről. Természetesen megteszünk mindent, hogy lezárjuk mi is a azokat az utakat, ahol nem lehet közlekedni! Tovább is van, olvasd el!

RakpartoklezarvaSajnos a nagy dugóban, amivel a napokban mindenki találkozott aki csak járművel közlekedett most még a Waze sem nagyon tud mit kezdeni, mert a város olyan mintha csomót kötöttek volna minden útra! Érdekes nem? Szerintem nem! Hogy miért? Budapesten É-D és D-É viszonylatban az alsó-rakpartok a fő közlekedési utak. A rakpartok jellemzően tömöttek, de a statisztikáink szerint a 40 km/h sebességátlag meg szokott lenni. Most ez nincs. Nincs bizony, mert le vannak zárva, így mindenki a különféle körutakra és egyéb útvonalakra kényszerül ráhajtani, illetve az M0-ás “C” elkerülőre (ahha… C, és nem kör… hiszen nem ér össze!) hogy kikerülhesse a városi dugókat. De ez jellemtően egy É-D vagy D-É viszonylatban plusz 40-50 kilóméteres kerülőt jelenthet.

Viszont hagyjuk az elcsépelt fővárost, beszéljünk az általánosságokról! Ti is le tudjátok zárni az utakat! Nézzük a témát egy kicsit részletesebben…

Hirdetés

WazeÚtlezárás

Ha valahol lezárással találkoztok, ami esetleg nincs lezárva még, akkor kérem hogy a Facebook oldalunkon jelezzétek mielőbb! De hogy ne ússzátok meg ennyivel, zárjátok le a kliensben is! Azaz, jelentsétek ti is be, a Jelentések/Útlezárás nyomógomb segítségével, ahol letilthatjátok a magatok és mások számára a az adott irányba a haladást. Kiválasztod az Útlezárást és a kereszteződésekben nyomd a kis szürke (x) ikont. Ha ügyes voltál piros lesz! 😀

Hirdetés

Ha ketten megteszitek legalább, akkor meg is marad, de mindenképp jelezzétek hogy melyik volt az a szegmens nekünk is, hogy még “jobban” lezárhassuk! Igyekszünk a hírek alapján mindent megtenni, de biztos nincs még minden lezárva, ezért kérem hogy jelentsétek nekünk is, itt a cikk alatt! 

Nagyon jól esik a sok információ és üzenet is amit írtok nekünk, de kérem hogy ne üzenetbe írjátok hogy ezt azt zárjunk le, hanem írjátok rá az üzenőfalunkra bátran, hogy minél több emberhez eljuthasson az információ! Figyelem! csak a 3.6-os verziótól működik az útlezárás! Remélem holnap találkozunk az II. országos találkozónkon, és ha leszünk elegen akkor tehetünk együtt valamit a közösségért is! Zsákoljunk együtt?

 

Share
US

Vélemény, hozzászólás?

Scroll Up