Waze hírek – 2012.10.

Home / wazer / Waze hírek – 2012.10.

A Waze által kiadott híreket adjuk magyarul közzé, helyenként helyi hírekkel megfűszerezve.

A forrás: Waze Fórum

Általános hírek

Hirdetés

Talán észrevettétek, hogy nagy a média-hűhó mostanában a Waze körül, őrült tempóban növekedik emiatt a felhasználótábor, ezzel együtt a szerverterheltség, a világ térképes lefedettsége, a média érdeklődése a Waze irányában és persze a tapasztalt térképszerkesztők tábora is.
(Aki kedvet érez a térképszerkesztéshez, esetleg szerkesztgetett is már párat, keresse fel a magyar Waze Fórumot, ahol számos hasznos tanácsot kaphat az első lépésekhez, illetve csatlakozzon a HAMI (Hungarian Area MAnagers’ Initiative)-hoz, mely összefogja a magyar térképszerkesztőket és olykor-olykor össze is futunk néhány órányi kellemes beszélgetésre – WMCS)

Tudjuk, hogy néha a nem tudunk olyan hamar reagálni a felvetéseitekre, mint ahogyan szeretnénk, de mindent megteszünk, hogy megfeleljünk a Wazervilág elvárásainak.
Folyamatosan dolgozunk azon, hogy technikai szempontból is, a térképszerkesztői közösség szempontjából is és a hűséges felhasználóink széles körének szempontjából is megfeleljünk az elvárásoknak,

Fizetős utak
A fizetős utak elkerülése már Új-Zélandon is működik, így Spanyolország, USA, Panama, Brazília, Portugália, Ausztrália, Svédország, Csehország, Szlovákia, Izrael, Kanada, Belgium, Lettország, Hollandia, Magyarország és az Egyesült Királyság után, itt is eldönthetik a Wazerek, hogy szeretnének fizetős utakon navigálni, vagy sem.

Benzinkutak
Az olasz felhasználók már megtekinthetik és frissíthetik az üzemanyag árakat, ezzel csatlakoztak Anglia, Spanyolország, Izrael, USA, Brazília és Lettország wazereihez.
Ez a funkció már majdnem működik a következő országokban is: Szlovákia, Finnország, Litvánia, Magyarország, Új-Zéland, Svédország, Németország, Ciprus, Franciország, Belgium, Hollandia, Oroszország.

Önszervezés
A brazil közösség megkapta a jogot a saját területfelelőseik menedzseléséhez.
Ezzel csatlakoztak az olasz, magyar, maláj, egyesült királyságbeli, holland, izraeli és spanyol közösségekhez.
(A magyarországi területfelelősi rendszer az új mentorálási rendszeren alapul, az alábbi űrlapon jelentkezhetsz területfelelősnek.)

Közösség
Új fórum nyílt a növekvő koreai közösségnek. 에 오신 것을 환영합니다 Waze!
Gratulálunk az új dupla-milliomosunknak, bgodette-nek az USA-ból.
szintén gratulálunk andrex77,-nek Argentínából, aki a 200K klubunk új tagja (több mint 200.000 szerkesztést végzett a térképen- WMCS)

Közösségi Média
Számos új Facebook rajongói oldalt látunk:
Tunézia
Észtország
Finnország
Portugália
(A magyar Facebook oldal)

 

A szolgáltatás helyzete
Néhány alapvető fejlesztést eszközöltünk a munkakörnyezetünkön (kifestették az irodát? – WMCS), ami miatt csúszás következet be a pontok napi feldolgozásában, a térkép frissítésekben és más területeken is felfedezhettetek néhány problémát.

Ha még nem ismernétek – létezik egy státusz oldalunk, ahol elolvashatjátok a státuszjelentéseket az egyes problémákról, a térképfrissítések érkezéséről és hasonlókról.

A térképszerkesztő
A térképszerkesztő béta verziója közel áll a kiadáshoz, hamarosan észlelhetitek ezt a szintek és a megjelenített bólyák számának szinkronba hozásával.
Rank 0 = 1 Bólya
Rank 1 = 2 Bólya(jelenleg nincs használatban, de hamarosan lesz jelentősége)
Rank 2 = 3 Bólya
Rank 3 = 4 Bólya
Rank 4 = 5 Bólya
Rank 5 = 6 Bólya(jelenleg nincs használatban, de hamarosan lesz jelentősége)
Rank 6 = Nincs Bólya. (Waze munkatárs)

Lehetőség lesz a házszámozásra és néhány nagyon szükséges  egyéb funkcióra is.
Ezzel a Cartouche térképszerkesztő felület végleg leköszön.

Hirdetés

Viszlát 2 hét múlva.

 

JolyPony – Waze munkatárs

Share
US

Vélemény, hozzászólás?

Scroll Up