Itt a nyár, itt a nyaralás! Többen mentek ugyanoda? CSAKAWAZE!

Home / wazer / Itt a nyár, itt a nyaralás! Többen mentek ugyanoda? CSAKAWAZE!

Itt a nyár, a jó idő, mindenki nyaralni megy. Nem csak családok, hanem nagyobb társaságok is mennek gyakran együtt. Próbáltatok gondolom már csapatot szervezni, azzal hogy gyerünk menjetek a Balatonhoz, Velencei tóhoz, az Adriára, vagy bárhová máshová. Nincs az a csapat, ahol ne lenne olyan sofőr, aki ne haladna mindig az élen, esetleg olyan aki mindig eltéved. De egy dolog közös: a legnagyobb problémátok az, hogyan találjátok meg a leszakadt, előreszaladt, vagy eltévedt tagokat!

Nézzük milyen megoldást kínál ehhez a Waze!

Azt gondolom mondanom sem kell, hogy látjátok egymást a térképen. A könnyebb azonosítás miatt, látszódik a Wazerek csoportikonja, és persze hangulatot is lehet választani, mely nagyban segíti az azonosítást! Ezzel vége lenne? Á, dehogy!

Hirdetés

Hogy hogyan kell csoportba verődni, arról egy korábbi cikkben írtam már!

De itt vannak a találkozók megosztása lehetőség is! Fúdenagyonkirály!

Ez a waze menüje. Ha olyan dolgot látsz benne ami neked nincs, annak az az oka, hogy én a legfrissebb béta verziót használom!

Ehhez nem is kell mást tenni, mint a képen látható középső “Találkozó” ikont megérinteni! A funkció kiválasztása után a következő kép fogad!

Célpont és pozíció megadása

Nos, gondolom nem kell sok duma hozzá, hogy felismerje mindenki hogy a menüpontok miről szólnak! 😀

Több lehetőség is van a pozíciód, célod megosztásra

Megoszthatod a célpontot, a jelenlegi pozíciódat, honnan hová tartasz, késés, stb…

 

Mi kell még? Semmi, csak egy jó csapat, aki használni fogja! Atomjó nyaralást, vakációt kíván nektek a Waze Magyarország Csoport (WMCs)

Hirdetés

Kérdésed van, ötleted? Ezért van a fórum, ezért van a Facebook! Írj nekünk! Lájkold a cikkeinket (Köszíííííí)

Figyelem! Aki a legjobb sztorit fogja nyomni, annak Waze és Waze.hu matrica lesz a jutalma! Ha felragasztod a kocsira, más is tudni fogja hogy Wazer vagy!

 

 


Share
US

Vélemény, hozzászólás?

Scroll Up