Hoppá… Benzinkutak! A Waze elkezdett sötétzöld lenni!

Home / wazer / Hoppá… Benzinkutak! A Waze elkezdett sötétzöld lenni!

Ismét nagy dolgok történtek a Waze titkos berkein belül. Egyszer csak továbbléptünk, egy magasabb szintre. Lehet hogy eddig csak zöldek voltunk, hogy a dugókerüléssel, immáron kezdünk sötétzöldek lenni! De nincs is ezzel baj, hiszen megint csak a közösség akinek munkája van ezzel! Kinek dolgozunk? Kinek kellene dolgozni másnak, ha nem magunknak és ami még fontosabb: másoknak! Ami az érdekessége, hogy nincs még egy ilyen integrált rendszer, amin ilyen erővel jelentkezik a közösség ereje, és navigálni is lehet vele. Nos, írtam mindenféle zöldet, mert kellett valami ide illő lead!  Most nézzük mi a lényeg? Igen!

Nem véletlenül rajzoltuk fel a benzinkutat a térképre, és nem véletlenül kezdtétek jelentgetni a hiányzó kutakat! Köszönjük! És most a közösség ezt használhatja is!

Hiszen munkánknak köszönhetően rákerültek a térképre a benzinkutak. Most persze sokan mondanátok hogy nem egy nagy dolog, ezt már 10 éve tudja a kedvenc navim, meg sok-sok navigációs rendszer még! Mondjuk a Waze nem az a program lenne ami, ha nem adna lehetőséget ara, hogy felvigyük ezeket mi magunk, mint felhasználók az árakat is.

Hirdetés

 

Na ez nincs benne a többiben, de ez már komoly különbség! Most hogy egy hónapja tesztelem a benzinkutas rendszert. Beállítottam a kedvenc benzinkutamat, az autómhoz szükséges üzemanyagot, és ha tankolni kell, akkor akár útközben is kereshetek benzinkutat a számomra legkedvezőbb árral.

Hirdetés

Persze az egész akkor tud működni, ha ti magatok is nyomjátok bele az árakat! Nem rossz, nem rossz! Megint egy olyan újdonság mely semmi más hasonló rendszerben sincs benne! Megint mondom… Ingyen! Töltsd le! Írd be az árakat ahol tudod. Ha egyezik, akkor nyomd meg hogy nem változott! Minden egyes frissítés 8 pontot ér, a pontok pedig visznek felfelé a ranglétrán! Hát nem aranyos?
Tipikusan az az eset, amikor ezt mindenképp használni kell! És ne feledd, ott vagyunk a facebookon is! Keress minket, töltsd le a ingyenes alkalmazást és tedd fel a kérdéseid! Hétvégén találkozunk a fejlesztőkkel is! Ne maradjon bennetek elfojtott kérdés!

Mit nem mondtam még? Hja! Ha találsz benzinkutat ami nincs fent a térképen, akkor vidd fel a  szerkesztőprogrammal, majd másnap add meg az árakat! Nem megy? Jelezd a térképen mint térképhiba, és írd oda hogy hiányzó benzinkút! Könnyű nem?

Share
US

Vélemény, hozzászólás?

Scroll Up