„Amerikából jöttem, mesterségem címere”… WAZE

Home / wazer / „Amerikából jöttem, mesterségem címere”… WAZE

Bizonyára mindenki emlékszik gyerekkorából erre a mondatra, de most nem játszani fogunk, csak a gondolatainkkal, hogy milyen is lenne a mi kis Waze-ünk, ha most megkapnánk azokat a fejlesztéseket, amik az US szerveren már futnak.


Talán a legszembetűnőbb a Wazer számláló. Láthatjuk a környezetünkben található Wazerek számát, és az általuk elküldött jelentés mennyiségét is, egyes helyeken a szűk környezetünkben lévő utak dugulási arányát.
(A szám nagyságára nem térnék ki, hiszen amikor még nálunk az 56,6k-s modem akkora Sci-Fi-nek számított, mint a StarTrek, akkor ők már javában ISDN-nel száguldoztak az e-sztrádán)

Amit nagyon irigylek— és már jó ideje többen is dolgozunk rajta, hogy nálunk is meglegyen ez a lehetőség — az az útpajzsok megjelenése. És ha a kicsit visszakanyarodunk a képre, úgy érzem, különösen szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen számunkra is lehetséges a 66 úton való autókázás, igaz mi csak Kaposvár és Pécs között tehetjük meg.

Hirdetés

És végül, de nem utolsó sorban, kerüljön terítékre az, ami talán a legtöbb ember érdekel:
Mi ebben az egészben az üzlet? Hogyan éri meg ez bárkinek is?
Amerikában már több reklám kampány is lement (néhányról írtunk is), de most lássunk egy általánosabb fajtát.

Hirdetés

Az úton különböző termékek igényesen kidolgozott logói lapulnak, amik egyáltalán nem zavarók, sőt szerintem még fel is dobják a térképet. Ám az igazán nagy mutatvány csak akkor jön, amikor rábökünk. (És csak is akkor, ha rábökünk. Nem ugrálnak a képünkbe teljes képernyős reklámok a piros lámpánál, ezzel kitakarva az útvonalat, ami esetleg csak olyankor lenne időnk áttekinteni) Ha rászánjuk magunkat a bökdösődésre, megtekinthetjük mit is kínálnak nekünk(mindig valamilyen kedvezményt), és ha kedvet kapnánk a termék megvásárlásához, még oda is navigálhatunk. Csodálatos ötlet! 🙂

Látva ezeket már csak az imádkozás marad, hogy minél hamarabb megérkezzenek hozzánk is a fejlesztések.
WAZE-re fel!

Share
US

Vélemény, hozzászólás?

Scroll Up