Hol parkoltál? Új segítség a Wazeben!

Home / Alkalmazás / Hol parkoltál? Új segítség a Wazeben!

Sokunkkal előfordult már, hogy egy nagy parkolóban, parkolóházban nem tudtuk, hol is tettük le a kocsit. Persze vannak mindenféle jelölések itt-ott, amelyek segítenek nekünk tájékozódni, de ha mással vagyunk elfoglalva épp (telefonálunk, beszélgetünk), előfordulhat, hogy célirányosan megindulunk, később meg törjük a fejünket, hogy hol is hagyhattuk a kocsit.

Ennek a problémának a megoldásában segít a Waze új funkciója! Mostantól tudtok fényképet csatolni a parkolóhelyetekhez, így dolgotok végeztével csak megnyitjátok a Waze-t, és odavisz az autótokhoz, a tájékozódásban a fénykép is segít mostantól. Természetesen a képek privátak, csak ti látjátok, senki más.

Mit kell tenned?

Hirdetés

Amikor megérkezel, a fenti leúszó sávon kattints a Parkolás ikonra

Majd jelöld meg a parkolóhelyed

Ezután kattints a képkészítési lehetőségre

Készítsd el a fényképet, majd lépj tovább (Tipp:  érdemes a fotót úgy csinálni, hogy legyen rajta valami jellemző épület, vagy fa, vagy bármilyen waypoint, amit messzebbről is látsz)

Már látod is a hozzácsatolt képet a parkolóhelyednél, és be is zárhatod a Waze-t

Hirdetés

Amikor újra bekapcsolod, mutatni fogja a parkolóhelyed és a fényképet is, amit készítettél. A parkolás helyét meg tudod osztani is a barátaiddal (Pozíció küldése), ha többen mentek ugyanarra a helyre, így találkozni is könnyebb, nem kell magyarázni, merre is vagy.

Vigyázzatok magatokra, használjátok a Waze-t minden utazás során, és mindig adjatok meg célpontot, navigáljatok is, sosem tudhatjátok, mi van a következő kanyar után, vagy a látótávolságon túl!

Share
« « Látni és látszani   |   Waze kezdőknek » »
Scroll Up