Újdonságokkal jön a 3.9-es verzió

Home / Alkalmazás / Újdonságokkal jön a 3.9-es verzió

Ahogyan már azt megszokhattuk, a nagyobb verzióváltások sok újdonságot jelentenek a Waze alkalmazásban, nem lesz ez máshogy a 3.9-es verziónál sem.

Az új funkció ezúttal a “Helyek”-et fogja érinteni, mégpedig nem is akárhogy!

A korábbi tereptárgyak leváltása a szerkesztőben a “Helyek”-re jelentős előrelépés volt, mivel így pontosabban meg tudjuk adni az adott hely fontosabb jellemzőit, elérhetőségét, és nem utolsósorban a bejárat pontos helyét is. Bármennyire is szeretnénk az ellenkezőjét, be kell látni, hogy nagyságrendekkel többen használják az alkalmazást, mint ahányan kedvet éreznek a térkép szerkesztésére. Ezt felismerve, a helyek funkció már nem csak az editorban lesznek elérhetőek, hanem az alkalmazásban is!

Hirdetés

Az új verzióban bárki jelenthet majd helyeket (üzleteket, cégeket, temetőt, kórházat, egyszóval bármit, ami fontos lehet) a Waze alkalmazásból, ahol fényképet készíthet róla, megadhatja a fontosabb jellemzőit, stb. Ezzel egyidejűleg a szerkesztőben megjelenik majd egy új réteg, ahol a tapasztaltabb szerkesztők jóváhagyják majd az adott helyet (a visszaélések elkerülése érdekében), és kiegészíthetőek azok az adatok, amire épp nem jutott idő a helyszínen. Ha sok helyet jelentesz majd, egy idő után nem lesz már szükség az utólagos jóváhagyásra, hanem “megbízhatóvá” válsz, így amit jelentesz, azonnal meg is jelenik a térképen és kereshető is lesz.

Hirdetés

Várjuk nagyon!

Forrás: Waze szerkesztői blog

Share
US

Vélemény, hozzászólás?

Scroll Up