A Waze csatlakozik a Google-höz

Home / Partnerek / A Waze csatlakozik a Google-höz

2013. június 11-én hivatalosan is bejelentette a Waze és a Google is, hogy a tárgyalások befejeződtek és a Waze tulajdonosi köre megállapodott a Waze Google-nek való eladásában.

Következzenek a jelenlegi Waze CEO, Noam Bardin szavai:

Kedves Wazerek,

Hirdetés

Örömmel jelenthetem ma be, hogy elfogadtuk a Google ajánlatát, csatlakozunk a csapatukhoz. Meg szeretnék osztani veletek néhány információt, mit is jelent ez a Waze-re nézve.

Larry Page, Brian McClendon és a Google Maps csapat közelről követte a fejlődésünket és nagyon lelkesek az elért eredményünk miatt. Osztoznak velünk a globális, helyi közösségek által valós időben frissített térképszolgáltatás víziójában és segíteni szeretnének a fejlődésünk felgyorsításában. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy megadatik a lehetőség a Google Maps csapatával együtt dolgozva fejleszteni a keresés funkciónkat és csatlakozhatunk hozzájuk azon céljukban, hogy a világ legjobb térképét hozzák létre.

Semmilyen napi rutin nem változik a Waze-nél. Továbbra is megmarad a közösségünkkel való kapcsolat, a márkanév, a szolgáltatás és a szervezet – a közösségi hierarchia, a felelősségi körök és az eljárási út ugyanaz marad. Ugyanazok a Waze-es kollégák fognak továbbra is együttműködni veletek, akik korábban is és folytatjuk a termékünk és a szolgáltatásaink fejlesztését is, még több közösségi élményt nyújtva, a működését tovább csiszolva és javítva, hogy a hétköznapi  közlekedést segíthesse. Az alkalmazottaink, vezetőink, alapítóink és én is elkötelezettek vagyunk a víziónk teljesítésében még sok-sok éven át.

Miért nem maradtunk teljesen függetlenek? Azt kérdeztük magunktól: “A Waze megmaradhat egy szórakoztató projektnek, amelyben élmény részt venni, amin élmény dolgozni, ha egy önálló cég marad?” Kezdő részvénykibocsájtó cégként gyakran a bankárokra, ügyvédekre és a Wall Street-i hangulatra helyeződik a hangsúly,  és mi úgy döntöttünk, hogy inkább veletek, a Waze közösséggel töltjük az időnket. A Google elkötelezett abban, hogy elérjük a céljainkat, emellett függetlenséget és forrásokat biztosít nekünk a sikereink eléréséhez. Nagyon sok lehetőséget megvitattunk és hisszük, hogy a Google a legjobb partnere a Waze-nek, a térképszerkesztő közösségünknek, területfelelőseinknek, bajnokainknak és a közel 50 millió felhasználónak világszerte.

Közösen hamarabb elérhetjük a célunkat, a valódi közösségi közlekedést. A jövőben is nagy befolyással leszünk a közlekedőkre világszerte, segítjük őket, hogy időt és pénzt takaríthassanak meg, miközben a napi ingázásaik kicsit hatékonyabbak és szórakoztatóbbak lesznek.

No, nekünk vissza kell térnünk a munkánkhoz – ahol néhány új, nagyszerű kollégával és erőforrással gazdagodtunk – hogy fejleszthessük a projektünket. Köszönjük Nektek, hogy részt vettetek abban a munkában, amellyel a Waze az lett mára, ami, és továbbra is számítunk rátok, hogy közösen építhessük tovább a Waze-t.

Hirdetés

Viszlát az utakon,

Noam

Share
US

Vélemény, hozzászólás?

Scroll Up