Jönnek az ünnepek

Home / wazer / Jönnek az ünnepek

Ebben az évben is sok minden történt, ezért kiragadtam pár fontosabb állomást, időrend és a teljesség igénye nélkül:

A legfontosabb az új kliens érkezése (3.5), új kinézettel, rengeteg újdonsággal. Belekerültek különböző közösségi funkciók, belekerültek a benzinkutak és vele együtt az üzemanyag árak is és még rengeteg apróság. Aztán megejtettük májusban az Első Országos Wazer Találkozót is Budapesten, amit természetesen minden évben meg fogunk tartani. Létrehoztuk a HAMI levelezőlistát (Hungarian Area Managers’ Initiative), ahova bárki csatlakozhat. Új Editor-t (térképszerkesztő felület) kaptunk, dizájnosabb, gyorsabb, könnyebben kezelhető és egyszerűbb. Ezt kihasználva, nyár elején felkerült az összes település a térképre (nem utca szinten) és még rengeteg olyan apróság és nem apróság, ami kívülről nem látszik, mert a háttérben folyt.

Elfáradtunk! Jönnek az ünnepek, itt az ideje a pihenésnek! Igen, egy normális családban, de nem egy Wazer-családban! Még mielőtt valaki félre értené, ez nem azt jelenti, hogy a család a háttérbe szorul! Nem! Rengeteg holtidő szabadul fel, amit térképészetileg ki lehet és ki is kell használni!

Hirdetés

Hirdetés

Ezúton szeretném megköszönni minden térképszerkesztő Wazer munkáját, amivel hozzájárult az úthálózat növekedéséhez és köszönöm minden Wazer-nek aki csak felhasználó, mert vezetésével és a jelentéseivel hozzájárult az úthálózat pontosságának növelésében!

Még egyszer köszönjük és Szikra képével kívánok mindenkinek Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket!

christmas_01.2

Share
US

Vélemény, hozzászólás?

Scroll Up