Videófelvétel készítése a Waze-ben

Home / Alkalmazás / Videófelvétel készítése a Waze-ben

Most épp az iOS felhasználóknak kedveskedett egy újdonsággal a fejlesztői csapat, megjelent a képernyőkép és hang videórögzítése a Waze-ben. Ez a funkció elsősorban hibakeresési és rögzítési célokat szolgál, de akár másra is használhatjátok, a lényeg, hogy mostantól ez is lehetséges!
 

Hirdetés

Videókészítés előcsalogatása

 
Ahhoz, hogy videót tudjunk készíteni, először is DEBUG (hibakeresés) módba kell belépnünk. Nyisd meg a keresőt, írd be, hogy 2##2, nyomj egy keresést, és már készen is vagy (okézd le a popup üzenetet). Innentől kezdve, ha apphibát látunk (mondjuk rossz a kép, nincs térkép, vagy bármi), akkor a jobb alsó sárga Jelentés, majd Debug gombra kattintva el is tudjuk küldeni a naplófájlokat a központnak.

Hirdetés

Ha figyelmesek vagytok, a Jelentés gombon legalul középen megjelent a videókészítés ikonja is, itt lehet elindítani és leállítani a videófelvételt. Indításkor megkérdezi, hogy hang nélkül, vagy hanggal együtt szeretnénk ezt megtenni, kiválasztjuk, és már készen is vagyunk.

Az elkészült videó leállítása után menthetjük azt, vagy akár el is dobhatjuk, sőt, a mentés előtt a képernyő alján lévő csúszkával ki is jelölhető, vágható a videónak az a részlete, amit el szeretnénk menteni.
Természetesen ez egy új funkció, lehetnek benne hibák, ha találsz, nyomj egy log küldést, hiszen már azt is tudod, hogy kell!

Ha ki akarsz lépni a DEBUG módból, ugyanazt kell tenned, mint amit az elején, 2##2 a keresőbe.

Share
Scroll Up