Videófelvétel készítése a Waze-ben

Home / Alkalmazás / Videófelvétel készítése a Waze-ben

Most épp az iOS felhasználóknak kedveskedett egy újdonsággal a fejlesztői csapat, megjelent a képernyőkép és hang videórögzítése a Waze-ben. Ez a funkció elsősorban hibakeresési és rögzítési célokat szolgál, de akár másra is használhatjátok, a lényeg, hogy mostantól ez is lehetséges!
 

Videókészítés előcsalogatása

 
Ahhoz, hogy videót tudjunk készíteni, először is DEBUG (hibakeresés) módba kell belépnünk. Nyisd meg a keresőt, írd be, hogy 2##2, nyomj egy keresést, és már készen is vagy (okézd le a popup üzenetet). Innentől kezdve, ha apphibát látunk (mondjuk rossz a kép, nincs térkép, vagy bármi), akkor a jobb alsó sárga Jelentés, majd Debug gombra kattintva el is tudjuk küldeni a naplófájlokat a központnak.

Ha figyelmesek vagytok, a Jelentés gombon legalul középen megjelent a videókészítés ikonja is, itt lehet elindítani és leállítani a videófelvételt. Indításkor megkérdezi, hogy hang nélkül, vagy hanggal együtt szeretnénk ezt megtenni, kiválasztjuk, és már készen is vagyunk.

Hirdetés

Hirdetés

Az elkészült videó leállítása után menthetjük azt, vagy akár el is dobhatjuk, sőt, a mentés előtt a képernyő alján lévő csúszkával ki is jelölhető, vágható a videónak az a részlete, amit el szeretnénk menteni.
Természetesen ez egy új funkció, lehetnek benne hibák, ha találsz, nyomj egy log küldést, hiszen már azt is tudod, hogy kell!

Ha ki akarsz lépni a DEBUG módból, ugyanazt kell tenned, mint amit az elején, 2##2 a keresőbe.

Share
Scroll Up